Paco Maroto

Уважаван диджей/продуцент от Барселона с повече от 13 години опит зад грамофоните. Неговата кариера започва през 90-те. След опити с различни стилове музика Пако Марото обръща повече внимание на енеричната хаус музика с свежи, елегантни и стилни груув моменти. В момента неговите великолепни миксове с горещи и ефектни електро звуци са причината за еволюцията на тези музикални стилове.
 
Миксовете му са и причина той да пуска в клубове като Ibiza Club (Toulouse-France), Lucifer (Ibiza), Pacha (Barcelona), Pacha (Sitges), Pacha (Salou), Cosmic Club (Girona), Blau (Girona), Sugar club (Barcelona), Lokotron (Barcelona), Chikita (Barcelona), Sonik (Sant Boi), D&D (Sabadell).

В момента той е резидент в “Merci” After Club, “MAD” (Barcelona) и "Lokotron" (Barcelona). Освен това той комбинира резидентските си места със спонсори като “Numark” и важни промоутъри като "Madness Group", "Event Music" и "All Stars".

Продуцентските му качества и майсторство са признати от диджеи като Les Schmitz (Amnesia Ibiza), Simon & Shaker (Beat Freak), Eric Entrena (Toro Rec.) и др. "Sweet love DJs - Good Vibe" е една от първите му продукции и се реализира в лейбъла “Tribal Spain” Recordings. Освен това е включено в добре познати компилации като "Matinee 2005", "Sundown 05", "Madness 05".
 
Сега той е един от екипа продуценти на “Fresco Records”. Неговата последна продукция за Fresco е наречена "Electronic Electro". Тази продукция е съпортвана от диджеи като Tom Stephan aka Superchumbo, Sasha, John Acquaviva (който включва продукцията в неговата "Back 2 Basics" компилация), в началото е лицензирана във Франция от Cyber с лейбъла "Royal Flush" Recordings и е включена в компилацията Technics 2006. Andrea Bertolini и Wally Lopez също са й направили ремикси.

Неговата най-нова продукция е ремикс за Daniele sorrenti - I Need You (J. Navas & D. Amo vs. Paco Maroto), лицензирана от италианеца Estero Seven.